Uitnodiging ICAP in Delft

Beste ICAP vrienden,

De zomer gaat langzaam over in de herfst en wij zijn al bijna klaar voor onze ICAP dag in het historische Delft.

Op zondag 27 oktober hopen wij jullie allemaal te zien bij ‘Royal Delft’ waar om 12:30 een lunch voor ons klaarstaat, met aansluitend een bezoek aan het museum. Waar naast de rijke historie van Delfts Blauw ook de moderne keramiek wordt getoond en gedemonstreerd tijdens onze rondleiding.

Rond 14:30 gaan we zelf aan de slag! Een eigen Delfts Blauw tegeltje schilderen, hoe gaaf is dat?

Vervolgens gaan we met eigen vervoer naar het prachtige restaurant “Kruydt” waar we om 17:00 worden ontvangen met een glaasje bubbels om onze creatieve inspanningen af te sluiten.
Aansluitend gaan we naar het restaurant voor een heerlijk 5 gangen diner. De avond zal rond 21:30 ten einde zijn (voor het restaurant is een betaalde parkeerplaats).

Ben je afwezig op deze dag, wil je dit ons dat laten weten vóór 6 oktober via info@icap.nl?

Wij hebben er zin in!

Namens het gehele bestuur:
Richard Bartels, President ICAP

 

Programma:

12,30: ontvangst bij Royal Delft, Rotterdamseweg 196
13,30: rondleiding museum
14,30: workshop
17,00: ontvangst restaurant Kruydt, Paardemarkt 1

Wij slapen in het Hotel Arsenaal in Delft. Mocht je 1 of 2 nachten daar willen slapen, kun je rechtsreeks boeken via de website met de kortingscode WESTCORDFRIEND of bellen met de receptie en vermelden dat je via de ICAP komt.

Het restaurant waar wij als bestuur op zaterdag avond gaan eten is restaurant De Centrale. Mocht je mee willen eten, laat het ons dan even weten via info@icap.nl ( dit is voor eigen rekening).